Telefonszám: +36 30 880-7019

Lakossági villanyszerelés:

Alapszerelés:

Alapszerelés Napjaink legfontosabb eleme a kényelem és a biztonság. Évről-évre egyre újabb eszközök jelennek meg a piacon, amelyek villamos energiát igényelnek. Fogyasztóként sokan nem törődnek a villamos hálózatuk állapotával, pedig igencsak veszélyes lehet az emberre nézve egy elhanyagolt, vagy régi hálózat. Cégünk magas szaktudással rendelkezik ahhoz, hogy meglévő, vagy akár újonnan épülő lakásának villamos hálózatát korszerűsítse/kialakítsa és a jelen hatályban lévő szabványok szerint alakítsa ki.

Az elektromos hálózatok kialakítása során nagy figyelmet fordítunk ügyfeleink igényeire, esztétikai kialakításokra. Mielőtt nekiesnénk gondatlanul a villanyszerelés munkálatainknak, időt fektetünk a tervezésre és a leendő konnektorok, kapcsolók kirajzolására. Lézeres eszközeink segítségével pontosan kimérjük a szükséges kiállások helyét, amit papír alapú tervezés előz meg. Logikusan kialakított nyomvonalak, kötéseknek köszönhetően anyagot, időt és energiát spórolhatunk meg, így csökkentve az ügyfél költségeit.

Kivitelezések során falba a hornyok kialakítását követően csövezünk és azokba húzzuk bele a szükséges vezetékeket, kábeleket. Sok esetben viszont álmennyezetek felett (kábellétra, kábeltálca, egyéb felfogatási módok), vagy gipszkarton falba elhelyezett dobozokat, csöveket helyezünk.

Manapság sokan gondolkodnak újépítésű lakások esetén villamos fűtésben, legyen szó akár önálló radiátorokról, vagy padló, fal, mennyezeti fűtésről. Mi ebben is segítünk önnek! Gondos tervezést megelőzően választjuk ki az Ön igényeinek megfelelően a fűtés típusát és fajtáját.

Villámvédelem

Legegyszerűbben így lehetne leírni: „ Élet és vagyonvédelem”. A villámcsapás okozta károk elkerülése érdekében érdemes újépítési épületekre vagy akár már meglévő de még villámvédelemmel nem rendelkező épületekre telepíteni ezeket a rendszereket.

Érintésvédelem

Sokszor találkoztunk olyan felújítással, építkezéssel, ahol az elsődleges probléma a „ ráz a csap, ráz a vízvezeték cső, a hűtő, stb…” mondat volt. Ezek az épületek sokszor elhanyagolt vagy egyáltalán nem megfelelő formában voltak elkészítve, vagy koruknál vagy pedig kialakításuknál fogva. Az érintésvédelem az egyik legfontosabb dolog, legyen szó akár ipari vagy lakossági alkalmazásról. Ezeknek az életveszélyes hibáknak a feltárása után garantált megoldással szolgálunk Önnek.

Épületautomatizálás

Minél jobban halad előre a technológiai fejlettség, annál jobban fedi le a lakossági piacot az épület automatizálás. Ilyenek például azok a rendszerek, amelyek például családi házon belül a hűtésért, fűtésért, egyéb komfort tényezőkért felelnek. Ezek a rendszerek megbízhatóan, a külvilággal szoros kapcsolatot tartva kezelik a lakásunk komfort eszközeit és a mi kényelmünket. Vegyük csak például a lakásunk fűtését: Elindulunk munkába kora reggel, majd amíg mi dolgozunk, nem kell azon törnünk magunkat, hogy vajon bekapcsolva hagytuk-e a fűtést vagy sem, hiszen távoli hozzáféréssel, akár telefonról, akár számítógépről könnyedén vezérelhetjük a rendszert. Haza érve pedig fáradtan bedőlve az ágyunkba, néhány kattintással beállíthatjuk helységeként a hőmérsékletet, redőnyök állását, klíma állapotát vagy akár időzíteni is tudjuk.

Vannak olyan automatikai igények, amelyeket nem lehet kialakítani a piacon lévő eszközökkel, mert eddig nem készült hozzájuk kompakt megoldás. Ezekben az esetekben sokszor használunk alkalmazás független eszközöket, de megbízhatóságukat tekintve követik az időkritikus megoldásokat - pl. Ipari PLC. Nálunk nincs lehetetlen!

Biztonságtechnika

Ki ne szeretné biztonságban tudni otthonát? Cégünk olyan biztonságtechnikai rendszerek kialakítását vállalja, amely az épületen belüli behatolásokat észleli, illetve az épületen kívüli megfigyeléseket végzi. Ezek a rendszerek szorosan az épület automatikai elemekkel, akár azoktól függetlenül megbízhatóan végzik a területek megfigyelését és azok képi rögzítését, oly módon, hogy akár nyaralásunk közepette is telefonunkon néhány kattintással elérhetővé válnak számunkra.

Rendszereinket úgy alakítjuk ki, hogy akár áramkimaradás esetén is megbízhatóan működnek – tipikus példája a betöréses esetek túlnyomó részénél, hogy a behatolás időpontja előtt a mérőóránál lévő kismegszakítót lekapcsolják, így azt remélve, hogy a kamerák abban a pillanatban kikapcsolnak. Viszont, ha rendelkezik az épület szünetmentes tápegységgel, akkor néhány órától, akár néhány napig nem fog gondot okozni a kimaradás, hiszen a kamerák tovább üzemelnek.

Üzleti villanyszerelés

Irodák, irodaházak, üzlethelyiségek szerelése

Partnereinkkel szorosan együttműködve vállaljuk teljes épületvillamossági generálkivitelezést. Minden esetben időt fordítunk a tervezésre és a belsőépítészeti szakemberekkel való együttműködésre.