Telefonszám: +36 30 880-7019
Alapszerelés
Lakossági villanyszerelés

Napjaink legfontosabb eleme a kényelem és a biztonság. Évről-évre egyre újabb eszközök jelennek meg a piacon, amelyek villamos energiát igényelnek. Fogyasztóként sokan nem törődnek a villamos hálózatuk állapotával, pedig igencsak veszélyes lehet az emberre nézve egy elhanyagolt, vagy régi hálózat. Cégünk magas szaktudással rendelkezik ahhoz, hogy meglévő, vagy akár újonnan épülő lakásának villamos hálózatát korszerűsítse/kialakítsa és a jelen hatályban lévő szabványok szerint alakítsa ki.

Elosztó
Elosztó

Az elektromos hálózatok kialakítása során nagy figyelmet fordítunk ügyfeleink igényeire, esztétikai kialakításokra. Mielőtt nekiesnénk gondatlanul a villanyszerelés munkálatainknak, időt fektetünk a tervezésre és a leendő konnektorok, kapcsolók kirajzolására. Lézeres eszközeink segítségével pontosan kimérjük a szükséges kiállások helyét, amit papír alapú tervezés előz meg. Logikusan kialakított nyomvonalak, kötéseknek köszönhetően anyagot, időt és energiát spórolhatunk meg, így csökkentve az ügyfél költségeit.

Csövezés
Csövezés, csatornázás, kábelelvezetési megoldások

Kivitelezések során falba a hornyok kialakítását követően csövezünk és azokba húzzuk bele a szükséges vezetékeket, kábeleket. Sok esetben viszont álmennyezetek felett (kábellétra, kábeltálca, egyéb felfogatási módok), vagy gipszkarton falba elhelyezett dobozokat, csöveket helyezünk.

Padlófűtés
Padlófűtés, elektromos fűtés

Manapság sokan gondolkodnak újépítésű lakások esetén villamos fűtésben, legyen szó akár önálló radiátorokról, vagy padló, fal, mennyezeti fűtésről. Mi ebben is segítünk önnek! Gondos tervezést megelőzően választjuk ki az Ön igényeinek megfelelően a fűtés típusát és fajtáját. Padlófűtés gondos kialakítása közben és utána mérést végzünk és jegyzőkönyvet állítunk ki amely fontos része a jótállásnak.

Villámvédelem
Villám és túlfeszültségvédelem

Legegyszerűbben így lehetne leírni: „ Élet és vagyonvédelem”. A villámcsapás okozta károk elkerülése érdekében érdemes újépítési épületekre vagy akár már meglévő de még villámvédelemmel nem rendelkező épületekre telepíteni ezeket a rendszereket. Fontos figyelmet fordítanunk az elektromos eszközeink védelmére, nem csak egy véletlen villámcsapás okozta túlfeszültség, de akár egy külső hiba is okozhat a lakásunk elektromos eszközeinkben óriási károkat. Mindez megelőzhető túlfeszültséglevezetők alkalmazásával. Túlfeszültségvédelmeink mind erősáramú, mind gyengeáramú rendszerekre megoldást kínálnak. Lehet adatátviteli és informatikai túlfeszültségvédelemről szó.

Szivattyú
Szennyvízátemelő rendszerek

Sajnos vannak olyan épületek ahova csatornával nem lehet beállni. Ilyenkor alkalmazunk szennyvízátemelő rendszereket. Teljesítményüket, igénybevételüket minden esetben a megrendelőre szabva alakítjuk ki, a szükséges védelmekkel ellátva. Komplett csatorna, átemelő, daráló rendszerek telepítését is vállaljuk.

Érintésvédelem

Sokszor találkoztunk olyan felújítással, építkezéssel, ahol az elsődleges probléma a „ ráz a csap, ráz a vízvezeték cső, a hűtő, stb…” mondat volt. Ezek az épületek sokszor elhanyagolt vagy egyáltalán nem megfelelő formában voltak elkészítve, vagy koruknál vagy pedig kialakításuknál fogva. Az érintésvédelem az egyik legfontosabb dolog, legyen szó akár ipari vagy lakossági alkalmazásról. Ezeknek az életveszélyes hibáknak a feltárása után garantált megoldással szolgálunk Önnek.

Elszívórendszerek

Szag és pára. Utóbbi kellemetlen problémákkal tud előállni a családi fészekben. A nem megfelelően elvezetett pára így vagy úgy lehetőséget talál magának, hogy lecsapódjon, távozzon, ezzel penészt, gombát kialakítva a lakás pontjain. Mi segítünk Önnek megfelelő pára és szagelszívó telepítésében bármilyen vizes helységben, konyhában, vagy garázsban.

Bosch Főzőlap
Elektromos főzőlap, sütő

Számos alkalommal találkoztunk olyan esettel, ahol a nagyteljesítményű főzőlapokat, kombinált sütőket nem megfelelő vezeték keresztmetszettel, típussal és megoldással kötötték be és ez működésbeli problémákhoz, rosszabb esetekben tűzesetekhez vezetett.

Loxone
"Okos" eszközök

Az az eszköz ami életünk szerves részét képezi a telefon. Mi segítünk a lakásában lehetőség szerint minden eszközt hálózatra kapcsolni. Nézzük csak a következőt: Árnyékolónkat sok esetben kézzel húzzuk le, az újjabbaknál pedig kapcsolót használunk, de mindez felcserélhető olyan megoldásokra amikor telefonról külön külön, akár egyszerre tudjuk őket lehúzni. Gyakorlatilag ami elektromos a házban, arra tudunk okosmegoldást kínálni. Ez lehet egy konnektor, egy lámpa, egy redőny, elektromos zár, öntözőrendszer, garázsajtó, ablakok, redőnyök, árnyékolók, autótöltők... Beszélhetünk komplett rendszerekről, vagy csak specifikus, egyedi megoldásokról. Az egyedileg vezérelt konnektortól kezdve a teljesértékű okosotthonig mindenféle megoldást kínálunm az Ön számára!

LAN hálózat
Hálózatok, Ethernet, IP TV koax kábel

Új és régiépítésű ház szerelésénél óriási figyelmet fordítunk az internet és a TV elérésre szükség szerint minden beltéri helységben, akár kültéren. A sebesség és a megfelelő árnyékolás fontos számunkra is, így a kiválasztott szolgáltató szerint telepítjük az ön számára legmegfelelőbb átviteli kábeleket. A vezetéknélküli internetelérésnél figyelembe vesszük az épület szerkezetét, árnyékolási tulajdonságait, hogy lehetőleg minden helységben a legmaximálisabb elégedettséggel internetezhessenek telefonjukról, laptopjukról.

DSC Riasztó
Riasztó

A bevezetésben olvashattunk a kényelemről és a biztonságról. Nekünk fontos a biztonsága! Mi segítünk Önnek a riasztórendszerének kiválasztásában, megfelelő biztonságtechnikai kialakításában. Korszerű riasztórendszereink akár telefonról is elérhetőek illetve kompatibilisak beltéri és kültéri megfigyelőrendszerekkel, kaputelefonokkal. Egyedi megfigyelőrendszereinket az Ön igényei szerint telepítjük, megfigyelendő helyek szerint választjuk ki a legoptimálisabb látószögű, képességű kameráit.